Parket schuren en Lakken

DÉ SPECIALIST IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN PARKETVLOEREN IN CASTRICUM ÉN OMSTREKEN

Jaar Ervaring

Vloeren per Jaar

Vloeren behandeld

Parket schuren en lakken: methode, meerwaarde & mogelijkheden

 
Heeft u een woning, kantoorpand, winkel of bedrijfsvestiging in Castricum? En is het moment nu echt daar om uw houtvloer ofwel parketvloer helemaal op te knappen? Dan is de beste oplossing om uw parket schuren en lakken te laten door een Schuur Expert uit Castricum. Uw parket schuren en lakken laten is iets wat u beter niet kunt overlaten aan een klusjesman of beunhaas. Schuurwerk en lakwerk moet u laten uitvoeren door een expert, ofwel een parketschuurspecialist. Als specialist in parket schuren in Castricum kunt u ons voor deze klus altijd benaderen.
In dit artikel leggen we u uit hoe wij uw parket schuren en lakken systematisch en grondig aanpakken. Verder gaan we in op de vele voordelen van parketrenovatie. En ook leggen we u uit waarom u verstandig kiest als u ons – als inschakelt voor dit project!

Parket schuren en lakken: zo gaat dat tegenwoordig!

Een ervaring professional inschakelen voor de restauratie cq. renovatie van uw huidige houten vloer gaat volgens een procedure. Eerst komt de specialist bij u kijken voor een prijsopgave. Als u hiermee akkoord gaat, begint het parket schuren en lakken met het grondig schoonmaken van de parketvloer met een speciaal reinigingsmiddel. De vloer dient namelijk helemaal schoon en vetvrij te zijn voordat er geschuurd kan worden. Is de houtvloer eenmaal goed schoon en fris, dan wordt er met speciale, eigentijdse apparaten geschuurd. Deze apparatuur is zo geavanceerd, dat geen stof vrijkomt tijdens het schuren. De vloer wordt volledig stofvrij gladgemaakt en van alle onregelmatigheden ontdaan. De volgende stap in het proces van een houten vloer schuren en lakken, is de laksessie. Lakken gebeurt, afhankelijk van de vloerdikte, in twee of drie lagen. Hierbij wordt ervoor gezorgd dat de vloer helemaal glad en strak is. Het resultaat is om uw vingers bij af te likken: na uw houten vloer schuren en lakken door Schuur Expert, dé specialist op het gebied van parket schuren Castricum, is uw oude vloer weer als nieuw en ziet deze er glanzend mooi en strak uit!

kleurwaaier
Schuur expert
Z

GECERTIFICEERD PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd.

Z

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

De meerwaarde van uw houten parket schuren en lakken? Dit zijn de grootste plussen!

Uw parket schuren en lakken biedt u meer moois dan u op het eerste moment zou vermoeden. De pluspunten van een grondig geschuurde en gelakte houtvloer zijn legio. Zo kunt u een hoop geld in uw zak steken door te kiezen voor een gerecyclede vloer. Door uw bestaande vloer van hout te laten bewerken en feitelijk te hergebruiken, hoeft u immers geen nieuwe parketvloer te kopen. De keuze om uw houten vloer laten schuren en oliën, met keuze uit tal van parket olie kleuren, of deze te laten lakken, levert u een hoop centen op. Een nieuwe parketvloer kopen is namelijk prijziger dan veel consumenten en ondernemers zich realiseren.
Aantrekkelijk aan een parketschuurspecialist is uw parket te laten schuren en oliën , is ten tweede de handreiking die u doet aan het milieu en klimaat. Hoe meer particulieren en ondernemers besluiten om een vloer opnieuw te gebruiken, hoe minder bomen er gekapt moeten worden. U draagt met een geschuurde en gelakte of geoliede vloer dus bij aan het verminderen van de menselijke ecologische voetafdruk.
Mooi is, dat is het derde voordeel, dat uw Parket schuren en oliën of lakken, u een hoop tijdwinst oplevert. Reken maar uit. Koopt u een nieuwe parketvloer, dan moet u eerst de bestaande parketplanken uit de vloer slopen. Daarna moeten die naar de vuilstort worden gebracht, al dan niet met een gehuurde aanhangwagen. Dat kost tijd, maar ook geld. Verder moet u een tijdsinvestering doen in het uitzoeken, kopen en ophalen van de nieuwe parketvloer. Gaat u echter voor schuren en recyclen? Dan houdt u deze tijd over en kunt u die besteden aan andere, belangrijkere zaken!
Ten slotte is een meerwaarde van uw vloer laten opschuren en met lak, olie of wax afwerken, het feit dat er veel te kiezen valt. De keuzemogelijkheden qua afwerking, kleuren en stijlen zijn groot. Laat u verrassen door de vele opties die er zijn, zeker op het gebied van het parket schuren en oliën!

Ook een olievloer van hout is een goede keuze

Naast uw parket schuren en lakken, is het ook mogelijk om voor een geoliede afwerking te gaan. Het grote voordeel van een houten vloer laten schuren en oliën is, naast de kwalitatief hoogstaande afwerking, de grote keuzevrijheid op kleurengebied. Een houten vloer laten schuren en oliën betekent dat u kunt kiezen uit tientallen fraaie parket olie kleuren. Verder zijn geoliede vloeren gemakkelijk schoon te houden en blijven ze lang mooi!

Een gewaxte houtvloer? Ook dat kan bij ons!

Of kiest u toch liever voor een vloer in hardwax? Ook dan bent u bij de parketvloerspecialist in Castricum op de juiste plek. Een gewaxte vloer heeft een bovenlaag die zich qua hardheid kan meten met en gelakte vloer. Maar waxen is wel goedkoper dan lakken. Wilt u dus besparen? Dan kan een waxvloer voor u een slimme oplossing zijn!

Parket schuren

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

MDF Plinten monteren

Wat maakt ons bedrijf speciaal en de beste keuze voor uw parket schuren en bijwerken?

Er zijn meerdere aanbieders bij wie u uw parket schuren en lakken, waxen of oliën kunt laten. Toch zijn we van mening dat u bij ons, de Schuur Expert in Castricum, aan het juiste adres om uw houten vloer te vernieuwen. Maar waarom? Het antwoord is niet zo ingewikkeld: wij hebben moderne apparatuur, hebben ruim 25 jaar ervaring in ons vakgebied en maken gebruik van de nieuwste technieken en inzichten. Verder heeft u bij ons de garantie op scherpe, marktconforme prijzen voor het laten schuren en bijwerken van uw parketvloer.

Laat u vrijblijvend informeren door uw parketschuurspecialist

Het parket schuren en lakken, oliën of waxen kunt u niet elf doen, maar moet u echt overlaten aan een expert. Wij als parketvloerspecialist staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bel ons gerust op als u meer wilt weten over hoe dit in zijn werk gaat. Natuurlijk kunnen we ook een adviseur, gratis en zonder verplichtingen, bij u langs laten komen voor een informatief gesprek over wat er allemaal wel of niet mogelijk is. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u al besloten heeft om uw vloer te gaan verjongen. Dan helpen we u graag aan een interessante, messcherpe prijsopgave die u zeker zal aanspreken. We zien u binnenkort graag om u te helpen aan een puntgave vloer!

Vraag een offerte op of bel voor meer informatie

Heb je interesse in je houten vloer laten schuren en oliën, of kies je toch liever voor je parket Schuren en lakken? Waar je ook voor kiest: kies voor de expertise van een professioneel bedrijf in parket schuren Castricum! Vraag nu een vrijblijvende prijsopgave aan. Natuurlijk kun je ook een keer bellen of langskomen als je meer informatie wilt. We horen graag van je!

Parket schuren en lakken
kleurwaaier